vrijdag 21 september 2012

Nederlek Regatta After Party 2012, GROOT succes!




Na de geweldige zeildag van zaterdag 15 september jl., volgde de prijsuitreiking. Het verslag hebben jullie allemaal kunnen lezen op de website en in de kranten. Na de prijsuitreiking volgde, voor het eerst weer sinds jaren, de Nederlek Regatta After Party 2012. Het organisatie comité vond het wel weer eens tijd worden om zo'n mooi evenement als de Nederlek Regatta, af te sluiten met een feest voor alle liefhebbers van de Nederlek Regatta. Vandaar dus dit initiatief. Dat er animo voor was, bleek uit de vele zeilers en liefhebbers van de Nederlek Regatta die zich hadden aangemeld voor dit gezellige slotfeest, zo bleek achteraf. Ben Boogaerdt had zijn loods ter beschikking gesteld.
Zodra de bbq was aangestoken en de bekende ‘bbq bakker’, Caspar Thijwissen,  was begonnen, merkten velen dat zij toch wel honger hadden gekregen van zo’n hele dag buiten en bezig zijn met zeilen en hun boten. De salades, het stokbrood, de sausjes en natuurlijk het lekkere vlees waren prima verzorgd. De drankjes waren goedkoop. Ben had de loods leuk versierd met zeilen en andere nautische attributen. De picknick banken, verzorgd door Klaas, van de scouting, een ‘chesterfield’ bankstel, wat andere stoeltjes en sfeerverlichting maakten de ambiance compleet. Het gezelschap sprak uiteraard veel over de Nederlek Regatta 2012, maar ook over alle voorvallen en wat er volgend jaar weer gaat komen. Doet iedereen weer mee, weten wij nog nieuwe zeilers die wij over kunnen halen, koopt er iemand nog een andere zeilboot, worden er nog zeilboten verkocht, wisselen bemanningen en hoe varen wij volgend jaar de Nederlek Regatta 2013? Allemaal leuke en interessante gesprekken. Twee dingen zijn zeker: 1. Ben Boogaerdt gaat met zijn rode Soling, Regatta, mee doen aan de Nederlek Regatta 2013, maar wie wordt zijn bemanning en gaan zij in de prijzen zeilen?  En 2, Han van Veen met zijn bemanning, heeft er een geduchte concurrent bij!

De feestgangers gingen pas laat weg, toen het al heel lang donker was. Volgend jaar wordt de NRAP zeker weer herhaald. Het is de deelnemers goed bevallen in de loods bij Ben Boogaerdt, het is een mooie en praktische plek om een dergelijk evenement te organiseren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten